חוסר ביטחון

הרב יובל שרלו הרב יובל שרלו 20/07/09 21:20 כח בתמוז התשסט

שאלה

קוראים לי עדן אני בת 17 בעוד כחודש וחצי יש לי שאלה שלא קשורה לדת אבל אני ילדה מאמינה באה מרקע דתי וחשבתי להעזר פה..

יש לי חוסר ביטחון... זה הולך ככה לא על עצמי אני חולה על עצמי אלא משהו אחר נגיד אני לא הולכת לעיר לבד ובחיים לא יסתוב לבד אני גם לא עולה לאוטובוסים לבד ובגלל זה אני גם לא עובדת בחופש אני לא יודעת מה יש לי...אני לא רוצה לבד אף פעם נגיד במונית אני כן עולה אבל במקום שיש אנשים לא... אווף אתה לא מבין כמה אני סוובלת מזה אני בוכה בלילות נשבעת לך כולם עצמאיות והכל ולי יש ת'בעיה הזאת לצו ראשון שלי לא הלכתי... !! אני כבר בת 17 מה יהיה שאני יהיה גדולה .?

תשובה

שלום וברכה

הייתי מאוד רוצה לעזור לך, ונראה כי מגיע לך לחיות חיים יותר משוחררים ופחות כואבים.
יש כוחות מקצועיים שיודעים איך לעזור לך. לצערי, זה לא התחום שאני יודע לעזור בו, כי צריך ממש איש מקצוע.
אני מבין מתוך הדברים שלך שאת עדיין במוסד ציבורי.
זה בדיוק תפקידה של היועצת.
לכי ליועצת, דברי איתה על כך, והיא תכוון אותך להתמודד עם העניין, כדי שלא תסבלי לחנם.

כל טוב והרבה הרבה הצלחה