זרע לבטלה

הרב ברוך אפרתי הרב ברוך אפרתי 16/10/11 12:08 יח בתשרי התשעב

שאלה

היה כתוב שהמערכת לא איתרה את השאלה אז אני כותב שוב..

ביום כיפור היה לי קרי ואמרתי לה' שלא אוציא זרע שבוע כדיי לכפר על זה... הוצאתי כמה ימים אחרי זה והבטחתי שוב .. הוצאתי שוב והבטחתי שוב.. ככה עוד 4 פעמים.. קראתי תיקון הכללי ועשיתי תשובה אבל אני מפחד שלא ייסלח לי על זה..

מה אני יכול לעשות כדיי לכפר?

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום

להתפלל לד' מעומק הלב שיעזור לך להתמודד עם היצר, בצורה שבה לא תהיה בדכאון אלא במאבק משמח ומועיל.
בנוסף, ללמוד תורה כמה שיותר, ובעיקר את הצדדים בה שאתה חש קרוב אליהם.
כמובן לפני הכל- לחסום את האינטרנט מעניינים אסורים, ולהסיר את המכשולות של מראות אסורים מחייך.

כל טוב

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן