זרע לבטלה

חדשות כיפה צוות ישיבת ההסדר מעלות 24/12/08 00:05 כז בכסלו התשסט

שאלה

בס''ד

כבוד הרב

אני עדיין לא הגעתי למצוות ושמעתי שהוצאת זרע לבטלה אסורה,ומאז שקראתי על זה ניסיתי להפסיק והרגשתי רע עם עצמי,ובכן אני הורדתי את מספר הפעמים באופן משמעותי אך עדיין קשה לי אם יש לך עצה או משהו אחר תודה מראש,אם יש גם דרך לכפר על זה אני אעשה הכל.

דרך אגב אני שומר מסורתי.

תודה מראש

תשובה

שלום

אתה בדרך הנכונה, לאט לאט ובלי לחץ, בעזרת תפילות וקריאת התיקון הכללי של ר' נחמן- אתה תוכל להתגבר על יצרך ולהמנע לבסוף לגמרי ממעשה זה.
מומלץ מאוד לקרוא את אשיב ממצולות של הרב יהושע שפירא.

בהצלחה