זרע לבטלה או יחסי אישות לפני חתונה?

הרב ברוך אפרתי הרב ברוך אפרתי 04/11/10 21:04 כז בחשון התשעא

שאלה

שלום, אני ובן זוגי יוצאים כבר שנתיים ביחד , אני מבית חילוני והוא מבית דתי , הכל שמרנו חוץ מנגיעה. בהתחלה כי לא ידעתי מזה ועכשיו כי נורא קשה לבן זוגי בלי זה.

אני יודעת מה הדין על זה אין צורך להסביר לי , שאלתי היא כזאת האם אפשר להמשיך בדרך זו , כמובן לא באותה תדירות אלה פחות , עד לתחונה? ננסה לארגן חתונה במהרה וככה לא נמשיך את החטא..

הוא בטוח שאם נפסיק לעשות את זה אז הוא יוציא זרע לבטלה , האם אפשר לקיים יחסי אישות עד לחתונה כדי שלא יהיה מצב של זרע לבטלה?

אשמח לתשובה במהרה , תודה מראש!

תשובה

שלום

אסור לגעת אחד בשניה.
עליכם לנסות לקיים את ההלכה בכל מאודכם. אם נפלתם, קומו ונסו שוב.
עדיף שחברך יפול בהשחתת זרעו ולא יגע בך נגיעת חיבה, במיוחד כזו שכעדותך יכולה להוביל לקיום יחסים.
אסור לקיים יחסים לפני חתונה, ואסור לך לטבול לפני חתונה.
כדברייך עשו. הזדרזו וקיימו חתונה, וכך תוכלו לחיות יחד באהבה ובברכת השם עליכם.

כל טוב