זרע בזמן מתן קטנים

חדשות כיפה רבני מכון התורה והארץ 20/01/09 19:56 כד בטבת התשסט

שאלה

אני רווק וגר לבד. למרות שהתקנתי בבית סינון רימון באינטרנט ואני שומר את העיניים, משום מה שאני הולך לעשות קטנים יוצאים לי לפעמים כמה טיפות של זרע לבטלה (מוזר כי אין לי הרהורים וכו).

אולי זה לוחץ על בלוטת הערמונית כי היא מלאה??? לצערי בעבר לא שמרתי כי לא היה לי סינון באינטרנט ונפלתי מידי פעם.

האם אני לא יטבע על כך בבית דין של מעלה?

מה אני צריך לעשות???

תשובה

בס"ד

שלום וברכת ד'

יישר כח על כל מעשיך, נראה שאין תביעה בשמים על אונס רפואי, אולם צריך תמיד להמשיך וללמוד על הנושא, כדי שלא יהיו נפילות.

בברכת התורה והארץ
יהודה הלוי עמיחי
מכון התורה והארץ
כפר דרום אשקלון