זמן המתנה בין בשר לחלב

הרב יובל שרלו הרב יובל שרלו 14/07/11 08:28 יב בתמוז התשעא

שאלה

שלום רב!

הורי שומרים 6 שעות בין בשר לחלב וכך גם הורי בעלי. כשהתחתנו המשכנו לשמור שש שעות.

לאחרונה מסיבות שונות, בעלי התחיל לשמור שלוש שעות.

כמה שעות עלי לשמור כעת?

תודה!

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום וברכה

אם הדבר אינו גורם בעיות בבית – המשיכי לשמור 6 שעות.
אם הדבר גורם מתח, או בלבול בין הילדים – החליטו ביחד על מנהג אחיד בבית.

כל טוב

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן