זמן הדלקת נרות

חדשות כיפה רבני מכון התורה והארץ 27/12/11 11:17 א בטבת התשעב

שאלה

שמעתי שאפשר להדליק נרות חנוכה עד הנץ החמה ,זה נכון?ואם לא מתי צריך להדליק?האם יש שעה שכאשר אתה עובר אותה אתה לא יכול לברך על הדלקת נרות?

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

בס"ד

שלום וברכת ד'

מעלות השחר אין אפשרות לברך.

חנוכה שמח

יהודה הלוי עמיחי
מכון התורה והארץ
כפר דרום אשקלון

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן