זיכוי הרבים וראיה אסורה

חדשות כיפה הרב איתן זן-בר 06/05/09 19:07 יב באייר התשסט

שאלה

שלום לך כבוד הרב...

יש אתר הכרויות באינטרנט שזה אתר שיש שמה ילדים מבוגרים צעירים כל מי שרוצה יכול להרשם שמה..

יש שמה בערך חצי מדינה ואני לא מגזים..

אני פתחתי אתר בשביל לזכות את הרבים אני שמתי קטעים שאנשים קוראים ומתחזקים שמתי קישורים לאתרי קדושה כמו הרב דניאל זר הרב אמנון יצחק וכאלה..

עכשיו,אני בסביבה חילונית וגם לפני שפתחתי את האתר לכבוד אלוקים הייתי באתר הזה והסתכלתי בתמונות של בנות ונכשלתי בראייה אסורה כי זה קשה לי לא להסתכל כי אני גדלתי בבית חילוני ומשפחה חילוניה וסביבה חילונית ואני בזמן האחרון מתחזק והולך בדרך האמת אבל עדיין מסתכל על בנות כי אני לא יכול להפסיק ולא להסתכל..

עכשיו שאני מזכה את הרבים מוסיף אנשים לאתר הזה אני מסתכל בתמונה הראשית של הבנות מה שאומר שאני נכשל בראייה אסורה אבל מזכה את הרבים..

האם המצווה של זיכוי הרבים שווה??

מה אני יכול לעשות??

אני רוצה לציין שגם לפני שפתחתי את האתר לזיכוי הרבים הסתכלתי בתמונות האלה..

תשובה

שלום
לצורך זיכוי הרבים, מותר.
כמובן שבמקביל תעבוד על שמירת העיניים והברית.
ברכה והצלחה