זיווג

הרב דני ארגמן הרב דני ארגמן 01/12/14 23:29 ט בכסלו התשעה

שאלה

שלום כבוד הרב ,

הכרתי לפני ארבעה חודשיים בחור ממש נחמד חובש כיפה מבית מסורתי הכרנו דרך אתר הכרויות של מסורתיים ברשת.

בחודש וחצי הראשונים בננו הכל היה מושלם והתחלנו אפילו לחשוב על חתונה. לציין שבמהלך החודש הראשון בן הזוג סיפר לי שהוא סובל מדיכאון וחרדות ומטופל אצל פסיכיאטר ונוטל כדורים.

לאחר חודש וחצי של הכרות בננו בן זוגי היה מקנא לי באופן בלתי יתואר, היה בודק לי שיחות והודעות והיה מתעניין בכל מי שאי פעם יצאתי איתו גם אם זה היה לפני 10 שנים.

בנוסף לכך הוא החל לקלל אותי מילים מאוד קשות וכמו כן כמה פעמים "זרק" אותי מביתו אך אני תמיד חזרתי.

לאחר תקופה מסוימת החלטתי שאני רוצה לגור במושב קרוב למשפחתי והחלטנו ביחד ששנינו נעבור לכאן ונפתח בדף חדש.

מהיום השני של שנינו במושב הבחור היה משפיל אותי בבית אימי, מקלל אותי במילים שקשה לי אפילו לתאר והשיא היה שהוא דחף אותי.. באותו הרגע אמרתי לו שילך עכשיו ושאני לא רוצה שום קשר איתו. במהלך החודש האחרון שאנחנו לא ביחד הוא כל היום מתקשר אליי ומבטיח לי שהוא השתנה, כמו כן הרב שלו התקשר אליי ואמר לי לתת לבן אדם עוד הזדמנות אחת וזאת מאחר שהוא היה בלי הדרכה טובה.. הפחד שלי זה לחזור אליו וחלילה ליהות בהמשך אישה מוכה ומושפלת. אני מאוד אוהבת את הבחור אך משפחתי ובעיקר אימי וגיסי לא מוכנים לשמוע על השם שלו.. מה אני יוכלה לעשות כבוד הרב, כבר התייאשתי שאולי זה הזיווג שמתאים לי ושאין לי זמן יותר לחכות..

תשובה

ב"ה,

שלום וברכה,

טוב עשית ששלחת אותו ממך,

קודם שיסיים את הטיפןל בעצמו באופן מוכח,

אחר כך יחפס בחורה,

ולא אותך,

בברכה,

דני ארגמן