זיווג

חדשות כיפה הרב שלמה בן אליהו 28/02/07 18:48 י באדר התשסז

שאלה

בס"ד

שלום לך כבוד הרב!

האם מותר לי לבדוק אם אדם מסויים הוא הזיווג שלי בספר הזוהר?

לדוג' בתכנית הרדיו: "אור הקבלה" של נתנאל הכהן?

האם זה אסור מהתורה? אם כן מה המקור?!

(לא שיגיד לי מיי הזיווג, אלא אם אדם זה הוא הזיווג שלי שאני אדע רק..)

תודה רבה!!תבורכו מהשמיים!!

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

בסד

שלום רב.

בואי ונעשה תרגיל ...אם יאמרו לך כי אכן הוא הוא ..האם תתחתני ?
ואם יאמרו לך כי הוא לא ...ואת אוהבת אותו קצת..האם תנשאי לו ?
אז בישביל מה לשאול ולהסתבך?
זו דעתי מבלי להכנס לעומק הענין..כרגע.
ומבלי לדון בגדר של מאמר התורה ["תמים תיהיה עם השם."]ובכלל לדון מי זה היודע מה אמרו בשמים ארבעים יום לפני שנוצרת.....(והיכן זה נמצא בזוהר..)
[ובעיקר מה מקומה של הבחירה החופשית ?]
וכל זה לפני ששמעתי את צדדי הדיון וההתאמה ..[ודעתו,]של הנדון ..
בברכה

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן