וואנס

חדשות כיפה הרב שלמה בן אליהו 02/10/07 22:43 כ בתשרי התשסח

שאלה

שלום!

אני לא יודעת אם אתה מכיר אבל יש נעליים שקוראים להם וואנס.

אני נועלת אותם לפני כמה זמן המדריך של בבני עקיבא אמר לי שבסוליה של הנעלים יש מגני דוד קטנים.

לא יעתי את זה עד שהוא אמר לי את זה למרות ששהוא אמר לי את זה המשכתי לנעול אותם הוא הסביר לי שמי שיצר את הנעלים האלו הוא אנטישמי והמשמעות של המילה וואנס זה השמד והוא יצר אותם בכוונה שידרכו על המגני דוד

אני לא יודעת מה לעשות להמשיך לנעול את הנעלים או שלא?

אמרתי לו שזה לא משנה מה יש על הסוליה האמונה שלי יותר חזקה ואין לזה כל חשיבות

אבל בת'אכלס אני לא יודעת אם באמת מותר לנעול אותם אולי יש לזה איסור?

אני ישמח לקבל תשובה בהקדם!

תודה רבה!!!

תשובה

בסד

שלום רב.
את יכולה להמשיך לנעול אותם ..(ובכל צעד שתצעדי בחול, חשבי כי את משאירה רושם חיובי של מגן דוד .,על אפם וחמתם של הרוצים להשמדנו.,!.שמם בנתים נמחה מהעולם ואנחנו קימים כי השם עוזר לנו.ושומר על בניו תמיד.!)
אבל להבא השתדלי להמנע מקנית מוצרים המפרנסים את אויבנו.
בברכה