והלכה כבית הלל

הרב יובל שרלו הרב יובל שרלו 05/04/06 00:35 ז בניסן התשסו

שאלה

שמעתי חלקי רעיונות מתורת הרב באלו ואלו דברי אלוקים חיים והלכה כבית הלל.

אשמח אם הרב יוכל להסביר לי מדוע עם בסוף לרב יש מגמה חינוכית אליה הוא שואף (ההלכה כבית הלל) נדרשים אנו להאזין לקולות אחרים

ומדוע היתרון של השיטה גובר על החסרונות שבדרך

תודה רבה

וחג שמח\

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום וברכה
אני כותב על כך עתה חיבור קצר.
אשמח אם תחזור אלי עוד כמה שבועות, ואשלח לך טיוטא.

כל טוב

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן