התרת נדר

הרב צבי יניר הרב צבי יניר 15/07/07 00:00 כט בתמוז התשסז

שאלה

לפני הולדת בני שהוא היום בן 6 נדרתי שהוא ילמד בתורה והוראה(ישיבה).

אני מעונין להתיר את הנדר כי לבן לא טוב בישיבה, הוא במצוקה.

אני ואשתי דתיים אך לא חרדיים. אשתי במצוקה ובמצב נפשי קשה וכל הזמן בוכה.

אבקש בכל בקשה את עצתכם איך מתירים את הנדר.

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

התרת נדרים נעשית בפני שלושה שאחד מהם לפחות ת"ח. תפנה לרב במקום מגוריך והוא ידריך אותך מה לעשות.

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן