התייעצות לגביי שם

חדשות כיפה רבני מכון התורה והארץ 05/07/12 12:47 טו בתמוז התשעב

שאלה

בס"ד

צהריים טובים ומבורכים

אני בחודש תשיעי להריוני ומצפים בעזרת השם לבן זכר .

ואני ובעלי מתלבטים בין 3 שמות ...

שמי מורן בת אהובה ז"ל ובעלי דורון בן אביבה

1. אנחנו רוצים לדעת אם באופן כליי אילו שמות טובים ומבורכים ?

2. ואילו מהשמות הכי מומלץ.

השמות הם : אליאב, עמנואל ואוריה .

תודה רבה רבה ,

שהשם יברך אותכם ,

תזכו למצוות

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

בס"ד

שלום וברכת ד'

כל השמות טובים ומקובלים, השאלה מה אתם רוצים להעביר לרך שיוולד, אלו תכונות ומסרים, ועל פי זה תבחרו את השם.
כמו כן מכיוון שעוד לא הייתה לידה, ואי"ה תעבור בשלום ובשמחה, בזמן הלידה האישה והאיש עוברים תהליכים, ופעמים יש רצון להודות, או רצונות אחרים. כך שעדיך לחכות עד אחר הלידה ורק אז להחליט את השם המתאים.

שבת שלום

בברכת התורה והארץ
יהודה הלוי עמיחי
מכון התורה והארץ

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן