התבודדות....?

חדשות כיפה הרב ארז משה דורון 16/10/07 20:52 ד בחשון התשסח

שאלה

שלום לרב!

לפני כמה ימים קראי את הספר:"התבודדות-דבר עם ה' יתברך".

הספר מרתק ומאוד עזר לי.

רק שאלתי פשוטה-

למה שה' יעדיף שאני אהיה במקום מרוחק ואהיה לבד בלילה וכל זה..

הרי יש אפילו הלכה שכל מי שלא מתפלל במניין,ביטל מצוות עשה...

יום טוב!

מאור

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

בס"ד
מאור שלום וברכה,
אין חיוב להתרחק. זו עצה של רבינו, משום שרחוק ממקום ישוב, ישנם פחות דברים שיסיחו את דעתך.
אתה יכול להכנס גם לאיזה חדר, או מקום דומה.
העיקר הוא הדיבור עם ה'.
זה מה שהוא רוצה, את הדיבורים שלנו.
בהצלחה

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן