התבודדות לבנות

חדשות כיפה הרב ארז משה דורון 05/08/07 04:27 כא באב התשסז

שאלה

כבוד הרב שלום ומרים.

רציתי לדעת באיזה דרך אני יכולה להתבודד לה'?

בנים אני יודעת שהם הולכים ליער או לים ועושים תשליך..

ורציתי לדעת איך בת מתבודדת לה'והאם בת יכולה לעשות גם תשליך?

בתודה רבה ושבוע טוב ומבורך

קארין.

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

קארין יקרה,
התבודדות שייכת גם לנשים ולא רק לגברים.
לגבי תשליך זה מנהג שעושים בראש השנה. כפי מיטב ידיעתי גם נשים עושות את זה, אבל בראש השנה ולא ביום רגיל.

את מוזמנת להכנס לאתר שלנו - לב הדברים. תוכלי למצוא שם הרבה חומר בנושא ברסלב בכלל והתבודדות בפרט. פעילויות, שיעורים, דיסקים, סרטים וספרים. אשמח גם לשלוח לך בדואר חוברת הדרכה להתבודדות ודיסקים על התבודדות ללא תשלום. את יכולה לשלוח לי את הפרטים דרך אתר לב הדברים
בהצלחה רבה
ארז

לאתר לב הדברים

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן