התאמה ושלום בית

חדשות כיפה צוות רבני ישיבת קרית שמונה 03/07/07 11:10 יז בתמוז התשסז

שאלה

שלום רב

השאלה שלי אם בעלי לשעבר הוא זיווג מתאים לי, מאחר והוא רוצה לחזור.

שמו (צונזר)

לאחר שנתיים של נישואים הוא רצה גירושין מאחר והוא הרגיש חנוק והוא רצה להיות רווק. אין לנו ילדים. היום הוא רוצה לעבוד על זה בקצב שלו, ללא לחץ. אני שואלת האם הוא הזיווג שלי

או שמא אני מבזבזת את זמני.

שמי אפרת (צונזר)

אני ממש אובדת עצות, כיוון שהמגורים שלנו בארה"ב ואני עזבתי הכל למענו. והיום אני צריכה להחליט אם לקחת סיכון ולעבוד על זה בגולה או לותר על זה ןלהישאר בארץ. אנא עזרו לי. תודה.

תשובה

שלום לך,
אינני רואה באופן זה כיצד ניתן להחליט על טיב הזיווג ...
צריך להפגש ולבחון את הדברים ביניכם ...
בברכה,
אריאל פריש