השם הָלל לבת

חדשות כיפה הרב מאיר צוקרמן 02/04/12 15:58 י בניסן התשעב

שאלה

שלום.

רציתי לדעת בבקשה מה דעת הרב לגבי השם הָלל לבת.

(הכרתי אמא ששינתה את שם ביתה מהלל לנועה)

תודה רבה!

בשורות טובות

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

מדוע חשוב לך לדעת מה דעתי על השם הלל לביתך? ומעניין מה היה עונה הרב ירון דוראני, או הרב משה ביגל, שגם הם עונים על שאלות באתר "כיפה". הרי לא כולנו חושבים אותו הדבר על כל דבר.
אבל אם שאלת אותי, אז אומר לך כי השם הלל מוצא חן בעיני מאד.
מזל טוב, וחג שמח.

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן