הרבה שאלות...

חדשות כיפה צוות ישיבת צפת 21/11/06 17:25 ל בחשון התשסז

שאלה

למה ? למה צריך לשמור נגיעה ...למה צריך לשמור על צניעות ?מדוע אי אפשר חבר בגיל הזה והאם זה נוגד את ההלכה או שזה פשוט רק לא מקובל כיום ?

מה הקטע שאסור בגדים זוהרים ??מה הבעיה בזה זה לא כזה מושך את הבנים .................

האם מותר לי לשוחח עם בן ?

או רק לחייך אליו או האם מותר לי להגיד לבן את הדברים שאני מרגישה כלפיו או סתם לדבר איתו על דברי חולין .. והאם מותר לדבר על דברי קודש עם הבנים ????.......

מה הבעיה בזה שאני ובן באותו חדר סגור ואהם יש בעיה בזה שאולי בטעות נתקענו במעלית או בחדר

האם מותר לנו לראות סרט בקולנוע או משו כזה ביחד?

תשובה

בעזה"י

שלום,

תשובות על כל השאלות ששאלת נמצאות במאגר השו"ת הענק של האתר.
ועכשיו המבחן האמיתי שלך-
אם את מחפשת באמת תשובות- את תמצאי את כולן שם.
אם לא- כל התשובות שאתן לא יספיקו...

בברכה,
אור
צוות ישיבת צפת