הצעת נישואין

חדשות כיפה הרב שלמה בן אליהו 29/07/08 17:00 כו בתמוז התשסח

שאלה

שלום אדוני הרב,אני מעוניין להציע לחברתי מזה 4 שנים נישואין בזמן הקרוב ברצוני לדעת האם ניתן להציע וגם לקנות טבעת אירוסין בתקופה הזו של החודש בין המיצרים או להמתין לאחר צום תשעה באב או שאין קשר בין הדברים וניתן להציע בלבד מבלי לחגוג יותר מידי.

בנוסף איך גורמים לחיי הנישואין בעזרת השם לאחר החתונה להצליח ולשגשג,אנו רואים שהרבה זוגות שמתחתנים בתקופה האחרונה מתגרשים לאחר תקופה מאוד קצרה דבר שלא היה בעבר,איך ניתן לשפר את המצב הנ"ל

בתודה מראש

עמוס

תשובה

בסד

שלום רב.

[מותר] לאמר לה כי אחר ט באב תחגגו את הענין אבל כבר עתה אתה מספר לה על כך.
2. ללמוד וללמוד ולהתכוננן. שום דבר לא בא לבד. צריכים בני הזוג ללמוד לוותר ללמוד להבין איש את רעהו להעריך .לכבד
ללמוד הרבה הלכה הרבה יהדות כי ביהדות ישנם את התשובות לרבים מהמצבים בהם יפגשים בני הזוג.

בברכה והצלחה