הפרשת חלה

חדשות כיפה צוות ישיבת הר עציון 07/12/06 12:29 טז בכסלו התשסז

שאלה

בס"ד

שלום,

אני יודעת כיצד מפרישים חלה מבצק מוצק (מעל 2 קילו) - כי למדתי זאת מסבתי ז"ל. אולם כיצד מפרישים חלה מבצק שהוא נוזלי יותר - הכוונה לבצק שעורבל במיקסר?

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום רב,

לגבי שאלתך, ראי:https://www.kipa.co.il/ask/show/106220

גלעד,
צוות ישיבת הר עציון.

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן