הפרשת חלה לאחר אפיה

חדשות כיפה הרב משה כ''ץ 22/12/03 01:52 כז בכסלו התשסד

שאלה

שלום וברכה,

האם ניתן להפריש חלה מעוגה מוכנה שבשעת עשייתה לא הופרש ממנה חלה?(כמובן בהנחה שבעוגה זו הייתה הכמות הנדרשת של קמח..)

בברכה

שמוליק

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום וברכה

להפריש בסוף ולכוון שההפרשה תחול ג"כ על מה שבלוע בתוך התבנית.

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן