הפסקת הריון

חדשות כיפה צוות ישיבת הר עציון 01/05/07 16:22 יג באייר התשסז

שאלה

האם ניתן להפסיק הריון כאשר ישנו חשש לבריאותה הנפשית של האם בעקבות ההריון וליכולתה לגדל את התינוק כראוי?

תשובה

שלום וברכה!

על שאלות כמו אלו לא עונים בכמה שורות באינטרנט. כדי לענות על השאלה יש להיפגש עם רב פוסק גדול באופן אישי ולערוך שיחת בירור של כל הדברים וכל הפרטים ואז לקבל פסק. לכן , לצערי, לא אוכל לעזור לך בשאלה הזאת בפורום הזה של אתר אינטרנט. עצה שלי - פנה לרב גדול עם שאלתך.

בברכה,

חיים דב בריסק, צוות ישיבת הר עציון