הפלות חוזרות

הרב עוזיאל אליהו הרב עוזיאל אליהו 16/03/08 10:42 ט באדר ב'

שאלה

לכב' כב' הרב

שלום רב,

אני בת 31 נשואה ילד בן 6 בשנים האחרונות עברתי 4 הפלות כשהאחרונה לפני מס' ימים מבחינה רפואית לא מצאו שום בעיה עברתי בירור לאחר שני הפלות אני אומנם לא אישה דתיה אך מאמינה מאד והשתדלתי מאד להתחיל ולעשות יותר למען השם בכדי שיעזור לי להביא עוד ילדים לעולם כי ברור לי שרק הוא המחליט ובכל זאת עברתי עוד הפלה השבוע ואני לא מתיאשת ומקבלת את מה שקרה לי

לא אשקר ואגיד שזה לא קשה לי נפשית ופיזית ויותר מכל כואב לי על הבן שלי שכבר מאד מאד רוצה אח או אחות רציתי את עזרתך מה עושים במצב כזה כי אני ממש מפחדת שזה יקרה לי שוב וכל פעם שאני בהריון אני בחרדות איומות ובסופו של דבר זה קורה כאילו אני קוראת את הגוף שלי אשמח לקבל יעוץ או איזו דרך תוכל אולי לפתור לי את הבעיה

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

ב"ה

שלום.

ראשית ,אסור להתייאש!! עם כל הקושי והמורכבות של ההתמודדות אתם מוכרחים להמשיך במאמצים .אסור להשבר.

עצתי אליכם:
1) לפנות לליווי רפואי רציני כי צריך לעשות הכל מחינה רפואית ולבדוק לעומק את כל הפרטים ולפעמים אפילו סוג דם שלא תואם יכול להוות מכשול.
כדאי לכם לפנות ל"מכון פוע"ה" בירושלים 02-6515050
2)כדאי לך לבקש מהקדוש ברוך הוא ישועה ועזרה . והזמן הטוב ביותר הוא כשתדליקי נרות בערב שבת (בזמן כניסת השבת ולא בשבת עצמה) זה זמן טוב ועת רצון .וברגע הזה תתפללי ותבקשי מהשם שיעזור לכם .
3)כדאי גם להוריד את כל תכשיטי הזהב בזמן ההריון .

ויהי רצון מלפני האלוקים שישמע את תפלותייך ובקשותייך ויושיע אתכם ותשזכו לפרי בטן חי וקיים ובריא אמן.

בהצלחה,

עוזיאל אליהו,

.

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן