העם הנבחר

הרב יובל שרלו הרב יובל שרלו 21/07/09 18:41 כט בתמוז התשסט

שאלה

ב"ה

"מי אמר"-שאנו,העם היהודי,אכן לא נעזב?

אפילו שרואים וברור שהנצרות היא שקר והכל...=],אולי ה' כן,חס וחלילה עזב אותנו ובא אליהם,רק שמצב נשאר ככה עדיין.... .

זו שאלה שהייתה כתובה לי בדף,שעלתה לי מזמן לראש.. עכשיו הנושא לא כל כך רלוונטי,אבל אני לא רוצה שזה יטריד אוית בהמשך חיי.....

תשובה

שלום וברכה

אני לא מבין כיצד ניתן לומר עכשיו שאנחנו נעזבנו.
אולי היה אפשר לחשוב ככה בטעות בימי מלחמת העולם השניה, ואולי קודם לכן.
אולם לאור מה שהתרחש כאן בעשרות השנים האחרונות – כל המציאות מלמדת בדיוק על ההפך הגמור.
אנו רואים מול העיניים קיום תחילי של הבטחות התורה, של דברים שונים שנאמרו על העתיד, והדבר מתרחש לנגד עינינו.
על כן, זו שאלה שב"ה כבר לא רלוונטית.

כל טוב