הספר ''דת הציונות''

הרב יובל שרלו הרב יובל שרלו 23/11/06 16:13 ב בכסלו התשסז

שאלה

שלום לכבוד הרב!

אני שמעתי על הספר "דת ציונות" של הרב יואל אלחנן מתוך האתר שלהם והארגון שנקרא "אזמר בלאומים",הוא מדבר באתר http://www.yoel-ab.com בצורה כל כך בוטה ומבישה על רבני הציונות הדתית ודרכה של הציונות.רציתי לקבל את התיחסותו של הרב על דבריו

סליחה על הטירחה

תשובה

שלום וברכה
אין לי עניין להיכנס לפולמוס.
לפולמוס יש ערך כאשר שני הצדדים מנסים לברר את האמת. לעומת זאת, ספר שנכתב מלא שטנה ומתוך מגמה לנגח - אין לי עניין אמיתי לנהל עמו דיון.
מי שרוצה, שיקרא את הספר, יאבחן בו את השאלות הטובות, יתמודד עמן ויבנה את עולמו.

כל טוב