המשך לשאלה הקודמת

הרב אבנר פורת הרב אבנר פורת 11/02/16 09:21 ב באדר א'

שאלה

שלום כבוד הרב.

לפני מספר ימים שאלתי שאלה תחת הכותרת "צניעות באינטרנט" וביקשתי שלא תתפרסם באתר.

אולם, אתמול שמעתי הרצאה בנושא בטיחות הגלישה וגיליתי שאחוז האנשים שנופלים בזה גבוה בהרבה משדמיינתי.

לכן ברצוני להגיד שאני מוכן ואף מבקש שהשאלה בכל זאת תפורסם באתר.

אני מצטער שאני מבקש זאת דרך שאלה אבל לא ידעתי איך עוד אפשר לעשות זאת.

תודה רבה, תשובתך עזרה לי מאוד.

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

יישר כח
אכן זו תופעה רחבה מאוד, והמדהים הוא, שכל אחד בטוח שזה רק הוא
בהצלחה רבה

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן