הכשרת מנגל

חדשות כיפה הרב שלמה בן אליהו 24/04/06 20:29 כו בניסן התשסו

שאלה

כבוד הרב,

התבקשתי להעביר שאלה במקרה הבא: במקום שחוגגים יחד מאורע כלשהו יחד עם אנשים שאינם דתיים ויש בו מנגל ו"עושים על האש" יש חשש כבד שהמנגל שמשתמשים בו עכשיו לבשר כשר פעם השתמשו בו לבשר טריפה ח"ו. האם אפשר להכשיר מנגל כזה? מה לעשות בנידון? אבקש לענות בהקדם... תודה רבה!

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

בסד

שלום רב.

יש להבעיר את המנגל לפני השמוש בו בחום גבוה.
וכך היא הכשרתו.
(כמובן לנקות משיורי מאכלים.)
בברכה

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן