הכנה לחסידות

חדשות כיפה הרב ארז משה דורון 03/10/06 15:29 יא בתשרי התשסז

שאלה

אני רוצה ללמוד חסידות,מה עלי לעשות?

האם אני צריך ללמוד מלכתחילה מה זה חסידות ובאיזה ספרים אתה ממליץ לי ללמוד?

תודה רבה

תשובה

חסידות זו מילה גדולה ורחבה. קשה לי לתת עצה בעניין הזה כי להכיר את ספרי החסידות היסודיים ואת שיטתם יכול לקחת הרבה זמן. מה שאני מכיר ומציע זה להתוודע אל חסידות ברסלב, שמהווה כיום אחד מן הפלגים הבולטים והפעילים בחסידות. אתה מוזמן להיכנס לאתר שלנו
לאתר לב הדברים

ולקרוא את הספר "היכל הגוונים המשתנים". אפשר גם להזמין אותו במשרדי לב הדברים: 02-5667567
בהצלחה רבה
ארז