החזקת החופה ע"י בנות

חדשות כיפה הרב אפי קיציס 02/07/07 17:42 טז בתמוז התשסז

שאלה

שלום רב,

אני וארוסי הולכים להתחתן בקרוב. אמא שלי תפרה לכבודנו חופה מיוחדת שאנחנו מתכוונים לעשות בה שימוש (מעל הטלית). האם מותר שבנות יחזיקו את המקלות עליהן תהיה תלויה החופה? כאמור - לא מדובר בטלית עצמה, אלא בשכבת בד רקום שתהיה מעל הטלית.

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

לשואלת שלום רב ומזל טוב.
מותר לבנות להחזיק את מוטות החופה. אמנם בד"כ משתדלים שבנים יעשו זאת משום צניעות, אבל אין בכך איסור.
בברכה
אפי קיציס

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן