הומוסקסואליות

חדשות כיפה הרב אייל קרים 09/06/02 18:59 כט בסיון התשסב

שאלה

1. ניתן לציין את שמי וגם את כתובת הדוא"ל שלי ולכתובם בפומבי באתר.

2. הומוסקסואלים ולסביות מקימים משפחות בריאות ומתפקדות כהלכה, מגדלים ילדים ביולוגים ו\או מאומצים בצורה טובה ביותר. הומוסקסואלים ולסביות מתאהבים ואוהבים. הומוסקסואלים ולסביות נשארים כאלו, גם אם הם מדחיקים את נטייתם מסיבה זו או אחרת, ולא מתועד מקרה אחד בו אדם מודחק בצורה כזו, הצליח להיות באמת מאושר בחייו, עם אהבה אמיתית ותחושת הגשמה וחיים מלאים.

מהי ההתנגדות של החרדים לעניין?

תשובה

לא החרדים הם שמתנגדים לענין זה, אלא התורה שצוותה על האדם לחיות ע"פ הטבע כאשר בראו ה' ושתוכנו הוא "ודבק באשתו והיו לבשר אחד". בעוד שהקשרים שמנית הם היפך הטבע והריסת הטבע.
הומוסקסואלים ולסביות נשארים כאלו, גם אם הם מדחיקים נטייתם מסיבה זו או אחרת, רק אם הם בוחרים להשאר כאלו, אך לאדם יש בחירה חופשית לחיות ע"פ הטבע כנ"ל.