הדרכת כלות

חדשות כיפה צוות רבני צהר 19/07/05 12:42 יב בתמוז התשסה

שאלה

אני עומדת להתחתן בחודש ספטמבר עם רב של צהר אליו הגענו דרך חברים. כמובן שאנו נפגש עימו לפני החתונה וכבר נרשמנו ברבנות, שאלותי הן: האם ע"מ שהוא יחתן אותנו עלינו לבוא ולהרשם במשרדכם. איפה ומתי אוכל להשתתף בהדרכת כלות של צהר באיזור ת"א

תודה מראש

רויטל

תשובה

שלום רויטל,
אין צורך לגשת למשרדנו ולהרשם. ניתן למלא את טופס הרישום דרך אתר האינטרנט שלנו ולציין את שם הרב איתו סגרתם.
ניתן לעבור הדרכת כלות ע"י מדריכה שלנו באזור תל אביב. בטופס הרישום עלייך לציין את הפרטים גם עבור הדרכת כלות ואנו נטפל בבקשה ונחזור אלייך.
מזל טוב