הדלקת נרות חנוכה לבת שירות לאומי דחוף!

חדשות כיפה הרב אריה שטרן 09/12/09 16:30 כב בכסלו התשע

שאלה

שלום אני בת שירות לאומי בירושלים,

אני חוזרת כל יום הביתה מהשירות בסביבות 8 וחצי.

אני אשכנזייה ואני לא יודעת אם אני צריכה להדליק לעצמי נרות חנוכה לבד, או שהמשפחה שלי יכולה לפטור אותי בהדלקה שלהם.

מה לעשות?

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

לשואלת: שלום,
לפי שאלתך נראה שעדיף שתצאי לידי חובה בנורות שמדליקים בני המשפחה בזמן הראוי על פי ההלכה.
בברכה
הרב אריה שטרן
ראש מכון הלכה ברורה

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן