הדלקת אור בשבת..

חדשות כיפה הרב שלמה בן אליהו 22/07/07 16:53 ז באב התשסז

שאלה

אני מדריכה בסניף עולים ויש לי חניכות שלא שומרות שבת, כשאני מגיעה אליהם בשבת הביתה קורה לפעמים שהם מדליקות בשבילי את האור או כל מיני דברים..אני משתדלת לומר להם שאסור אבל לפעמים זה לא ממש הולך..זה אמור להיות בעיה בשבילי?

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

בסד

שלום רב.

אין לך להנות מאור זה !!
אם תצאי החוצה באופן הפגנתי הם יבנו טוב מאד.
בברכה

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן