הברית החדשה

חדשות כיפה הרב מאיר צוקרמן 21/12/06 16:41 ל בכסלו התשסז

שאלה

בעזרת ה' יתברך.

שלום!!

יש איסור לקרוא לשם עיון או סתם מתוך סקרנות את הברית החדשה של הנוצרים?

תודה רבה היו ברוכים לה'.

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

לענ"ד- כן, אסור לעיין בכתבים הקדושים לעבודה זרה. רק לשם ויכוח עם הנוגעים בדבר, או כדי להציל יהודים מטעויות, ר"ל, מותר. אני יודע על בי"ס תיכון דתי מסוים שלמדו בו פרקים מתוך הברית החדשה, ואני מלא פליאה על כך.

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן