הבחירות הקרבות

חדשות כיפה רבני בית הלל 08/12/12 23:02 כד בכסלו התשעג

שאלה

אנחנו עומדים בפתחן של מערכת בחירות.

אם בעבר היה קל יותר לדעת למי מצביעים, נראה שהפעם יש דתיים שמפוזרים בהרבה מאוד מפלגות. (בית יהודי, עוצמה לישראל, ליכוד, עבודה, יש עתיד, התנועה).

לכן רציתי לשאול, האם "בית הלל" כארגון רואה את אחת המפלגות שבחזונה יש להחזיר את היהדות למקום השפוי והראוי לה? האם יש מפלגה שמטרותיה תואמות את מטרותיו של "בית הלל", או שכל אחד יצביע כאוות נפשו וכארגון אין לכם מה להגיד בשדה הפוליטי?

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

בית הלל הינה תנועה רוחנית-חברתית ללא כל זיקה פוליטית. לכן אין אנו תומכים במפלגה זו או אחרת.

אנו מקווים שבמערכת הבחירות הקרובה, ינהגו המפלגות כבוד זו בזו, יתעסקו בתוכן ובהבדלים ולא בהשמצות אישיות ולשון הרע.

בברכה,

הרב רונן נויבירט

רבני בית הלל משיבים על שאלות גם בפייסבוק - כנסו עכשיו - http://www.facebook.com/B.Hillel?filter=2

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן