האם אפשר

חדשות כיפה הרב שלמה בן אליהו 02/07/08 16:59 כט בסיון התשסח

שאלה

יש לי שאלה מאוד פשוטה לשאול אותך

השאלה: האם אפשר לגדל כלב

אני שואל אותך שאלה זו כי אני מאוד רוצה כלב הבעיה היא שאחי הגדול לא מסכים כי הוא אומר שיש בעיות עם כלבים (שכתוב שיש בעיות עם כלבים בכל מיני מקומות כמו בקבלה ) אז אני רוצה לדעת מה היא תשובתך. אנא חזור אלי עם תשובה במהרה

בתודה מראש רן

תשובה

בסד

שלום רב.
אני לא יודע קבלה לכן אין לי מוסג מה כתוב שם .
אבל חכמנו אמרו."כל המגדל כלב רע בתוך ביתו...מונע חסד מתוך ביתו."(שבת סג.)
זה מפחיד ומסוכן לגדל מזיק שיפחיד נשים בהריון ומי יודע מי עלול פעם להבהל מהנביחה של הכלבלב החמוד .ומה התוצאות ההרסניות מכך..?

לכן אם אין בעיה של שמירה אז אין צורך להכניס את עצמכם לצרות של היזק לאחרים ולכם.

בברכה