דת והומוסקסואליות

הרב יובל שרלו הרב יובל שרלו 04/11/08 23:39 ו בחשון התשסט

שאלה

בס"ד

שלום לכב' הרבנים.

שמי צביה, אמא לבן דתי הומוסקסואל.

קראתי כאן ובאתרים נוספים שאלות ותשובות שנכתבו בנושא ע"מ ללמוד את העניין הזה בעקבות השיחה עם הבן.

לפני ימים אחדים נכנסתי לאתר הו"ד שהוקם ע"י בחורים דתיים שמתמודדים עם הנטיה ושבראשם עומד רב אורתודוקסי.

לומר את האמת, התפעמתי ולמדתי הרבה מאד מכל מה שהיה כתוב שם ואני מוכרחה לציין לשבח את העומדים בראשו על שהם פועלים ע"פ ההלכה.

קראתי שם את "מסמך העקרונות" ומסמך בשם "ייעוץ רוחני למתבגר".

האם כב' הרבנים תומכים במסמכים אלו?

אין לי בעיה אם תפרסמו את תשובתכם.

תודה רבה מראש

צביה

תשובה

שלום וברכה

אני בקשר רציף עם הו"ד.
את מסמך העקרונות הן אכן חיברו בהתייעצות רבה עם כמה רבנים, וחילופי גירסאות עד לגיבושו הסופי.
אני לא מדקדק עד תום מה הגירסה שפורסמה, אבל באופן עקרוני אני חושב שהם הולכים בדרך נכונה.
לגבי ייעוץ רוחני למתבגר: העקרונות במסמך זה נכונים מאוד מאוד.

כל טוב , אתם עומדים בפני דרך ארוכה ארוכה.