דעת כושרות על מה שאמר הרב אמנון יצחק

חדשות כיפה רבני כושרות 06/04/16 16:09 כז באדר ב'

שאלה

השלום והברכה. רציתי לדעת, אני סומך מאוד על הרבנים של כושרות, ורציתי לדעת את דעתכם על מה שאמר הרב אמנון יצחק ועל הצילומים שהוא מביא שאפילו אצל כשרות הרב מחפוד הבדיקות של הסכין לא תקינות וכו' ויש שם עוד חומרים על בעיות נוספות... עם לא שמעתם על הנושא אשמח אם תוכלו לבדוק ולהחזיר לי תשובה כי בנתיים לפי דברי הרב אמנון אסור לאכול בשר בכלל אלה עם כן עושים שחיטה פרטית בגלל כל הבעיות שהוא מצא בשחיטות... בברכה וציפיה לבניין המקדש שאר ישוב

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום

מצ"ב פרסום שלנו בנושא:

http://www.kosharot.co.il/show_bama.asp?id=69585

אם אתה מעוניים להכיר יותר מקרוב את תעשיית השחיטה תוכל לקרוא את המאמר המצ"ב

http://www.kosharot.co.il/show_hadracha.asp?id=59572

ולידע יותר יסודי מומלץ לעבור קורס שחיטה

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן