דיכאון

חדשות כיפה צוות ישיבת הר עציון 19/04/09 16:47 כה בניסן התשסט

שאלה

בס"ד

שלום כבוד הרב!

בזמן האחרון אני מגיעה לבית ספר ומקבלת מין דיכאון רציתי לדעת אם תוכל לייעץ לי בעיניין הזה ..

תודה ויום טוב..

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום וברכה!

כדי לדעת מה לייעץ ואיך לעזור צריך לדעת למה את מרגישה איך שאת מרגישה, מה הגורמים לכך וכו? בשביל זה צריך לערוך שיחה אישית, דבר שאינני יכול לעשות אותו מרחוק באמצעות האינטרנט. לכן אני מציע לפנות ליועצת של בית הספר ולדבר עמה.

בברכה,

חיים דב בריסק

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן