דחית הריון

חדשות כיפה הרבנית טובה אליהו 26/05/10 18:26 יג בסיון התשע

שאלה

זוג נשוי בו האישה רוצה ילדים והבעל מעדיף לדחות עד שנתבסס כלכלית.

מה אפשר לעשות ?

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

כל ילד הוא מיוחד והוא מביא איתו ברכה למשפחה גם רוחנית וגם כלכלית. אפשר לגדל ילדים מוצלחים מאוד גם אם אין את התנאים האופטימלים לדעתכם (והרי לדבר אין סוף..)
אם מדובר על ילד ראשון בוודאי שכדאי לזרז את בואו לעולם יש עוד גורמים חיובים מלבד הנושא הכלכלי ילד זה שמחה ,הידוק הקשר בין הזוג ורגיעה שהכל בסדר בריאותית .
כדאי לחשוב יחד על דרכים לחסוך בתחומים פחות חשובים וקריטים. לשאת בעול הכלכלי בשיתוף, ולהתפלל שבכסף שלנו אכן נעשה את הדברים הנכונים ושתהיה ברכה במה שיש .

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן