דחוף חלום חזק

חדשות כיפה הרב שלמה בן אליהו 27/10/10 10:15 יט בחשון התשעא

שאלה

לכבוד כבוד הרב

אימי היקרה נפטרה לפני חצי שנה אני חוזרת בתשובה בשנתיים האחרונות וכל יום מתחזקת יותר(הלוואי ואמן )

בשבוע שעבר חליתי ובכיתי מכאב כל הלילה לאבינו שבשמים וגם לאימי שתמיד היתה לידי כשהיתי חולה בעבר היא ליוותה אותי, הגעגוע אליה היתגבר יותר ויותר (וכן אותו לילה היה יום פטירת רחל אימנו)

אחרי כמה ימים באה אלי דודה (שהיא צדיקה גדולה)וסיפרה לי איך שחלמה את אמא שלי בבוקר מוקדם כולה יפה וזוהרת ואמרה לה משפט אחד

לכי לבת שלי שזאת אני ותגידי לה שהיא בריאה כך חזרה על המשפט פעמים ונעלמה.

יש לציין שהיא חלמה באותו הלילה שבכיתי

יש לציין שהדודה שלי לא ידעה כלום עלי ועל הלילה ההוא.

שאלתי האם החלום אמיתי?

ועד כמה להאחז בו ?

האם אני מצערת את אימי?

מה אוכל לעשות למען אימי היקרה?

תודה מראש

תשובה

בסד
שלום רב
אמך זל מתפללת עליך ושומרת שלא יאונה לך כל רע חלילה .הדלקי נר לעילוי נשמתה ליום אחד עשי מעשים טובים לזכותה והמשכי את דרכה הטובה כל מעשה טוב וכל צדקה וכל לימוד בזמן הקרוב שתלמדי או תעשי תכווני כי את עושה לעילוי נשמתה ואז תפילותיה בשמים יעשו פירות ותצליח תמיד כי אמא מתפללת עליך.
בברכה