דוגמנות

חדשות כיפה רבני ישיבת הר ברכה 16/02/06 10:59 יח בשבט התשסו

שאלה

לבת מותר להיות דוגמנית? אם החנות שבה היא מדגמנת זה לבגדים? וכל הבגדים שהיא מדגמנת צנועים לגמרי.

תשובה

בס"ד

שלום רב

מהצד ההלכתי גרידא אם הבגדים הם צנועים ואת מדגמנת אותם לפני בנות בלבד !!! לא צריכה להיות בעיה.

אך מבחינה מוסרית ודאי שאין זה מקצוע הגון שבו כל מה שיש לאדם להציג זה אך ורק את גופו , ולא את המימד הרוחני והיצירתי שבאדם . בדרך כלל האנשים העוסקים במקצוע זה הם מאוד חומרניים ושטחיים וכל מה שמעניין אותם זה גיזרה ובגד בלבד . כשאיפה לחיים זה לא נראה טוב כל כך.

בברכה
יזהר אשור
צוות ישיבת הר ברכה