דגלנות בשלושת השבועות

הרב צבי יניר הרב צבי יניר 27/06/10 18:28 טו בתמוז התשע

שאלה

שלום!

אני קומונרית בסניף של בני עקיבא.

בשבת הקרובה נקיים בע"ה שבת תנועה ובה יעשו חניכי שבט הר"אה דגלנות עם מוסיקה. רציתי לדעת אם יש בעיה הלכתית עם זה, מבחינת שמיעת המוסיקה.

האם יש בעיה של שמיעת מוסיקה בשלושת השבועות?

תודה מראש!

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

א. אני מניח שכוונתך היא למוזיקה במוצא"ש ולא ח"ו בשבת עצמה...
ב. יש בעיה של שמיעת מוזיקה בשלושת השבועות, וודאי וודאי שאין זה מןם הראוי שזה יהיה במסגרת תנועה חינוכית כמו בני עקיבא. בכל מקרה אנא פני למרא דאתרא של בני עקיבא ובקשי את הנחייתו. כמדומני שיש רב הפוסק לבני עקיבא, אני בטוח שתוכלי לברר זאת בקלות אצל הרכז מחוז שלך.

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן