גמרא לבנות

חדשות כיפה צוות ישיבת הר עציון 24/04/07 00:45 ו באייר התשסז

שאלה

בס"ד

אני ב"ה מאוד אוהבת ללמוד תורה ומקצועות קודש וזה נורא מעניין אותי..

יודעת אני שגמרא זה דבר מופלא ומדהים, השאלה שלי זה מדוע בנות לא נוהגות ללמוד גמרא?

(חשוב לציין שאיני באה ממקום פמיניסטי- אלא באמת לדעת למה לבנים מותר ללמוד קבלה, גמרא ומקצועות כאלו מרתקים ומחדדים את החשיבה בתורה ולבנות לא?!)..

אשמח לתשובה!

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום רב!
לבנות בהחלט מותר ללמוד גמרא וכד', וראי: https://www.kipa.co.il/ask/show.asp?id=86174

בברכה
צוות ישיבת הר עציון

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן