גמד המשאלות...

חדשות כיפה הרב שלמה בן אליהו 28/03/12 16:52 ה בניסן התשעב

שאלה

האם מותר להביע משאלה כשנופל ריס, וכדומה?

תשובה

בס"ד

שלום רב.

אפשר להביע משאלות תמיד.. [אם רוצים משהו - מבקשים מהקדוש ברוך הוא -אבא שבשמים- והוא ימלא את משאלותינו לטובה ולברכה].

תמיד אפשר להתפלל -ה' ולבקש..

כשנופל הריס - אפשר להביע משאלה.. ולהתפלל לה' שכמו שהריס נפל כן -יפלו כל אויבנו ושונאינו, אמן.

גם כשיושבים על כסא - אפשר להביא משאלה- שהקדוש ברוך הוא ישב על כסאו וינהיג את עם ישראל ברחמים... וכן שכיסאו של השם יהיה שלם..

גם כשמסתפרים אפשר להביע משאלה - ולבקש מ-ה' שיעביר את כוחות הרע מהעולם, וגבר ישראל, אמן.

בברכה