גלולות

חדשות כיפה הרב דוד לוי 16/06/10 16:13 ד בתמוז התשע

שאלה

אני נוטלת גלולות למניעת הריון ורציתי לדעת מה ההלכה אומרת לגבי הנטילה בצומות? לא נדרש לאכול לפני או אחרי נטילת הגלולה, וזה עלול להיות בעייתי אם לא אקח את הגלולה.

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום לך

בכל הצומות מדרבנן - אין שום איסור לבלוע תרופות ללא מים.

תהיי בריא
דוד לוי

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן