גיל ההתבגרות

חדשות כיפה הרב איתן זן-בר 25/08/09 20:52 ה באלול התשסט

שאלה

לכבוד הרב שלום רב!!!!

אני עוד מעט בת 16..ויש דבר שמעיק עליי..אני לא מסתדרת בכלל עם ההורים שלי. לא נעים לי להגיד אבל אני מרגישה כבר כאילו אני שונאת אותם..אני שוקלת לעזוב את הבית. אנחנו כל הזמן רבים והם נגדי בכל דבר..האם אתה חושב שזה הפתרון הנכון? כי אם אשאר בבית השנאה שלנו תתגבר ואולי עדיף כבר לעזוב ולהפסיק לריב.. תודה מראשש

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום
נראה שהתחושות בגיל הזה היו (לפחות אצלי ) מתחלפות מהר לכן, יש סיכוי גדול שמחר תקומי עם תחושות שונות במקצת ואולי מילה טובה של אמא תשנה הכל, צריך לחכות ולקוות.
ברכה והצלחה

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן