גילוח בשלושת השבועות עבור זוגיות

הרב ברוך אפרתי הרב ברוך אפרתי 30/06/10 14:00 יח בתמוז התשע

שאלה

שלום לרב.

אשתי תטבול בשלושת השבועות לאחר שלא טבלה הרבה זמן בגלל לידה. מאוד מאוד מפריע לה קשר פיזי כשאני לא מגולח. האם יש היתר להתגלח (ולו רק פעם אחת) בגלל הסיבה הזו?

תודה רבה!

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום

במקרה כזה מותר לך להתגלח. ובלבד שאכן הדבר דוחה אותה ואין ברירה.

אין ללמוד מהיתר זה לאחרים, כל מקרה לגופו.

כל טוב

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן