גזל (זמן)

חדשות כיפה צוות ישיבת פתח תקוה 25/12/06 09:10 ד בטבת התשסז

שאלה

בס"ד.

שלום לכם!

ב"ה היתחלתי עבודה חדשה בתור מזכירה (יש לי חדר לבד עם מחשב ואינטרנט.

לא תמיד יש מה לעשות (במיוחד שהאחראית שלי לא נימצאת כי אני עוד לא ממש מכירה את העבודה כ"כ טוב. שאלתי היא כזאת: האם מותר לי לגלוש באינטרנט(סתם לבשביל הכיף הפרטי שלי) לשמוע מוזיקה (דרך האינטרנט) שוב רק כאשר אין לי מה לעשות האם זה גזל זמן??

*אני גם סטודנטית. ויש לנו מרצה ששולח לנו את החומר למייל האם מותר לי להדפיס אותו בעבודה (האחראית שלי מסכימה השאלה האם היא קובעת כי גם מעליה יש)..

*אשמח לקבל תשובה המשך יומקסים. אורטל.

תשובה

אני מציע להתייעץ על כך עם המעביד. מה שיאמרו לך, תעשי.
ובכלל, חשוב לשמור על פתיחות ושקיפות ביחסים עם המעביד ובכך להמנע מספק ומאבק גזל באופניו השונים.
עקיבא